MijnMarkt

In de schaduw van onze schachtbok ligt MijnMarkt, de grootste multiculturele markt van Limburg. Het exotische aanbod, ouderwetse gezelligheid en scherpe prijzen … op MijnMarkt halen fervente shoppers of dagjestoeristen hun hart op. De unieke historische locatie geeft onze bezoekers net dat ietsje meer en brengt een verhaal van vroeger en nu. Even op adem komen kan voortaan ook op het prachtige terras van het nieuwe MUZEcafé.

Je bent elke 2de en 4de woensdag van de maand welkom op het Marktplein, telkens tussen 12 en 17 uur. MijnMarkt is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of je parkeert er je auto of fiets zonder probleem. Parkeren is bovendien gratis op de Brancardiersparking, het Schachtplein en de Koolmijnlaan.

Het vaccinatiecentrum WATT 17 draait ondertussen op volle toeren. De bereikbaarheid van de site rond het Marktplein is en blijft dan ook heel belangrijk. Op het plein zelf is bovendien een parking voor minder mobielen voorzien. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, besloot het lokaal bestuur om zolang het vaccinatiecentrum operationeel is, geen edities van MijnMarkt te organiseren. Met deze beslissing kiest het beleid resoluut voor een optimale werking van het vaccinatiecentrum en de bereikbaarheid.

Stratenplan